Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Windows 7:n henkilöt voivat nopeasti saada Internet Explorerin 11 (IE11) käyttämällä Windows Update -toimintoa, joka on tällä hetkellä alkanut IE11 suunnittelija ja myös vapauttaa esikatseluja. IE11-selainta Windows 8.1. Erota pöytätietokone versio on Metro-pohjainen vastine. Sovelluksen edition for Windows 7 taata samat parannukset suorituskykyä, tietoturvaa ja yksityisyyden suoja. Se syöttää apua WebGL, HTML-videota ilman plugins sekä ylimääräistä HTML sekä CSS koti- tai kaupalliset kiinteistöt.
Microsoft vakuuttaa, IE voi nyt täyttää JPG kuvat noin 45 % nopeampi käyttää 40 % vähemmän muistia kuin aiemmat IE versioita. Henkilöiltä, jotka haluavat löytää upouusi toimintoja omin käsin voi kanssa puuhaamiseen tutkimukset tarjolla modernia.eli. Kuitenkin ne, jotka haluavat estää Windows-päivityksen heti Internet Traveler 11 saattaa kääntyä Toolkit voit poistaa automaattisen toimituksen Net resurssienhallinnassa.

JavaScript tehokkuus ei saa lisätä. Inning mukaisesti tutkimukset Microsoft käyttää WebKit SunSpider, eli 11 ylittää IE9, Opera 17, Chrome 30 sekä Firefox 25, 9 % nopeammin verrattuna IE10, joka puolestaan on suurempi kuin toiset 30 prosenttia.

Web-Ohjelmoijilla on uusia työkaluja käytössään erityisesti DOM meat JavaScript-konsoli debugger verkkoon liittyviä ominaisuuksia, UI reagointia ja myös muisti seulonta, profiler (JavaScript nopeus (benchmarking) ja internet-selaimen versio-emuloinnissa.

Neulaus sivustoja tehtäväpalkin tuottaa suoraan web-linkki väliin hiiren napsautuksella sekä mennään säännöllisesti. Se tehdään vetämällä sivuston kuvake tehtäväpalkin tai laite valikosta, joten studiomasternauhan tasoa rutiinitehtäviin. Osoite päättyy tasapeliin uusi kotisivu, ja kuvake muuttuu Home-painiketta ja asetetaan oikeaan Takaisin-painikkeen vieressä. Jos haluat enemmän turboa muuttaminen, IE saa varjostaa tehtävärivillä olevasta sekä nimeää ne takaisin ja jakaa eteenpäin. On-line-Kulkijat galleria ottaa monen muun internet-sivustojen esikatselua varten sekä nopea syyllistää.

Useiden välilehtien avattiin IE11 näyttävät useissa eri ikkunoissa tehtäväpalkin oletusarvoisesti täyttö tarpeettomia sotkun. Tämä asetus voidaan räätälöidä Net -paneelin.

Internet-sivujen käyttö voidaan osaltaan faves listaus myös järjestetty ryhmittäin, avattu nykyisen web-sivun tai uusi välilehti tuotu yhden web-selaimen tai sekä viedä tiedostoon. Historia tarkistuslista nopeasti web-sivun lajittelu on päivä, koko, monet vieraili tai tilata varattu nykyisen päivän. Vain hakutoiminto on annettu. Lisäksi Web Explorer saattaa ehdottaa liittyvät internet-sivustot, joka perustuu yksilön selaus käytäntöjä.

Komentosillan bar suojakotelo automaattinen täydennystoiminto ja myös vetää vinkkejä eri lähteistä, kuten faves rakastettua Beatricea vapauttaakseen historia, samoin kuin tällä hetkellä energinen haku akselista.

Varattu selain asiakkaat ovat yleensä alituisesti vastassamme sama ongelma varsinkin useiden avasi välilehtiä. IE sisältää oikealla hiirennapilla sisäänkäynnit ja sulkee nykyisen ikkunan sulkeminen, kaikki välilehdet paitsi nykyisen kehitysmaita (värikoodi) välilehtiryhmiin. Ne muodostetaan vaihdettaessa välilehteä sijannin. Removaling tab rinnalla erivärisinä aiheuttaa sen, että uusi ryhmä. On mahdollista ryhtyä tuotteiden ryhmittelyn, kopioi kontaktit jatkaa edellisen laukaisun, lisäksi unohtaa luettelo, jossa on viime aikoina suljettu www-sivuilla. Lisäksi kontaktit voidaan näyttää peräkkäin, yksittäin osoiterivillä.

Saatavilla on valikon "eivät kulje" on yksityisyyttä asetus, joka ei lähetä seuranta vaatii internet-sivustoihin. Joten tämä vaihtoehto varmasti poistua verkostojen edistämistä, jäljitys internetin käyttöä ja osottain behaviorally kohdennettuja mainoksia. Se myös takaa yksityisyyden jakaessasi tietokonejärjestelmään muiden ihmisten kanssa.


Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)


eikä tukkivat kaikki sivustot, on mahdollista luoda luettelo handpicked osoitteita lähettämällä "eivät kulje". Internet Explorer -Galleria sivu sisältää palveluja, jotka voivat olla osaltaan IE; ne toimittavat tarkistuslistat osoitteissa tällaisten tietojen keräämiseen. Tämä toiminto ei ole täysin varma, koska sivustot voivat olla välittämättä yksilön tietosuoja-asetusta (lunastavat leikkuupöydän VK

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)"

Post a Comment