Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

 Списък на най-ефективни интернет браузъри ще бъде общо без уеб Explorer. По отношение на всички съществуващи уеб браузъри, Нетна пътешественик е най-продължителната работа. Тя бе веднага след като най-предпочитаният браузър, все още е претърпял поради факта, че решение беше застой, докато различни други уеб браузъри превишени го в функции и безопасност и сигурност. Както беше веднага след като най-известният решение, то дойде да бъде мишена за вредни стачки и инфекции. Наскоро, Интернет пътешественик е поставен на изобилие фокус върху повишаване на безопасността и се борят злонамерен софтуер.

Докато Internet Explorer има голям равновесие на основните характеристики, опитът е ранен от минимална скорост, при която то не. В нашите тестове, той взе под средната 4.53 секунди твърде нагоре водещи десет прегледи" уебсайт. Средната стартиране, основани на 10 различни усилия, е бил сведен до 2.72 сек. За секунди да се чувстват като малък въпрос обаче Internet Explorer на стандартните все още е двойно момента на най-добрите браузъри в нашите контраст.

Нетна пътешественик не може да бъде най-бързият браузър, обаче тя не скъпя функцията си колекция. Показалци, както и преглеждането сърфинг са на акцент. Когато отворите нов прозорец, вие виждате символи на вашите най-разглежда уеб сайтовете на базата на вашия сърфиране фона. Този софтуер фантастични функции с PC сензорни екрани и таблетки с Windows 8.

Уеб пътешественик също предлага гама от добавки за напълно персонализирани търсене опит. Има 4 различни групи от прикачни устройства: търсене компании, ускорители, Интернет отрязъци, както и ленти с инструменти. Във всяка група, намерете редица изтегляния, всяка с резюме. Много са напълно безплатни, обаче някои имате да купуват.

Уеб пътешественик действително е актуализира своите предпазни мерки за борба с постоянна побой на злонамерен софтуер. Тя е добавена възрастни контроли, както и множество техники, за да намерите фишинг нападения. Той е също така добавя защитна функция, наречена SmartScreen филтър, който работи едновременно, докато сте в линията. Ако тя констатира нищо съмнителна, то се отваря на домашно прозорец съветване можете да продължите с внимание, или това може да пречи на сайта напълно за вашата компютърна система за безопасност.

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Няма отхвърляне, Уеб пътешественик действително е неспокоен с още по-голяма безопасност и сигурност susceptabilities от много от неговите конкуренти. Неговите голям дял на използване прави изгодна мишена за хакери и също cyberthieves. Въпреки това, настоящите вариация на нетните браузър се състои от надежден актуализации, направени за да затегнете безопасност и сигурност техническите въпроси, както и неговото използване sandboxing и различни други методи значително намалява до минимум опасностите за защита. Освен това, Internet Explorer доставки много лесен за използване интерфейс. Тя може никога досега се отгоре на уеб браузъра отново, но актуализации, го правят Ин дия стойност.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)"

Post a Comment